Myanmar

View listings

myanmar.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Myanmar

Fastigheter till salu i Myanmar

Myanmar, tidigare känd som Burma, är en sydostasiatisk nation med mer än 100 etniska grupper som gränsar till Indien, Bangladesh, Kina, Laos och Thailand. Yangon är landets största stad, hem för livliga marknader, många parker och sjöar. Här är den höga gyllene Shwedagon-pagoden, som husar buddhistiska reliker som går tillbaka till 600-talet.

Naypyidaw är huvudstaden i Burma.

Under Myanmars ekonomiska boom ledde de ekonomiska och politiska reformerna av presidenten i Myanmar Thein Sein till återkallande av de flesta av de västliga ekonomiska sanktionerna. Vild optimism hade släppts ut på landets potential. Yangon Business District, Sakura Tower, frågade och erhöll hyror på nivå med dem på Manhattan, marknaden för fastigheter till salu i Myanmar hade tagit fart

Det drastiska fallet i de genomsnittliga hyrorna för kontor i Yangon, motsvarande cirka 25% -30% under de senaste två åren, kan tillskrivas ett antal faktorer, inte alla som kan hänföras till militärets förtryck mot Rohingya-muslimerna Augusti-september det senaste året, vilket fick Myanmar att återta del av sin status som en internationell marginalisering.

Nu har priserna på fastigheter till salu i Myanmar sjunkit med 35%.

Mycket av fastighetsboomen under perioden 2011–2014 baserades på förutsägelserna om ett massivt inflöde av utländska direktinvesteringar och utländska investeringar, som kunde betala stora hyror av kontor och lägenheter.

Karta, prisutveckling och statistik
Non è stato trovato nessun annuncio che risponde ai parametri di ricerca specificati!
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB